The Apartment

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2018. január 26. (6 éve 5 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Horror

Játékmenet: Sétaszimulátor, Puzzle, Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Shattered Mirror

Kiadó: Shattered Mirror

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A készítők szavaival élve, a The Apartment a detektív játékok, az akció-kalandjátékok, a pszichothrillerek és a puzzle kalandjátékok bizarr keveréke, melyben a valóság és a rémálom különös keveredéséből kell kimásznunk valahogy, miközben egy rejtélyes gyilkosság felgöngyölítésén munkálkodunk. A játék hosszúsága 4.5 - 5.5 órára tehető, de a sok fejtörő miatt ez akár jóval több is lehet.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.