Telling Lies

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2019. augusztus 23. (4 éve 10 hónapja)

Műfaj: Thriller, Rejtélyes

Játékmenet: Interaktív film, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: Élőszereplős

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Billentyűzet (WASD)

Leírás:

A Telling Lies ismét egy olyan játék Sam Barlow-tól, amely a történet non-lineáris felfedezésére összpontosít. A Her Story és a Silent Hill: Shattered Memories alkotója ezúttal négy hős életébe enged bepillantást a játékosoknak.

A Telling Lies-ban a játékosok egy titokzatos laptop előtt ülnek, amely hozzáférést biztosít egy titkos hírszerzési bázishoz. Kiderül, hogy négy, egymástól független szereplő felvételeit tartalmazza. De csak látszólag, ugyanis az egyes történeteken keresztül egy olyan esetet ismerhetünk meg, amelyben mindenki érintett volt.

Ahhoz, hogy a játékosok megtalálják a választ a játék által feltett kérdésekre, a megfelelő kulcsszavak megadásával keresgélnek az adatbázisban, és hozzáférnek a négy hős életéből származó intim felvételekhez. A játékosok feladata, hogy mindezt egy összefüggő történetté állítsák össze, és megértsék az összefüggéseket.

A Telling Lies olyan színészeket vonultat fel, mint Logan Marshall-Greent a Prometheus című filmből, Alexandra Shippet az X-Men: Apokalipszisből, Kerry Bishét a Halt and Catch Fire`s című sorozatból, és Angela Sarafyant az HBO Westworld című sorozatából.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.