Tandem: A Tale of Shadows

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. október 21. (2 éve 8 hónapja)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Puzzle, Platformer

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Tandem egy narratív, platformer-elemekkel tarkított kalandjáték, melyben egy fiatal kislányt Emmát és egy titokzatos módon életre kelt játékmackót irányítunk. A cselekmény a 19. században játszódik London mellett, méghozzá egy igencsak kísértetiesnek tűnő kastélyban. A kastély tulajdonosai a híres Kane bűvészpár, akiknek Emma is hatalmas rajongójuk. Egyik nap a házaspár egyetlen fiának, Thomasznak, nyoma veszik. A rajongó kislány pedig makacsul hiszi, hogy az ő feladata előkeríteni őt...

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Tandem - az árnyékok meséje
Hír
3 éve 3 hónapja (2021. március 16.)

Tandem - az árnyékok meséje

Érdekes játékmechanikával próbálkozik a független, francia stúdió, melynek lényege a narratív-, puzzle- és platformer-elemek teljes egybemosása.