Tales of the Neon Sea

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2019. április 30. (5 éve 2 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Thriller

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Palm Pioneer

Kiadó: Zodiac Interactive

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Tales of the Neon Sea egy retró stílusú, pixel kalandjáték, melyben Rexet, a kemény, veterán zsarut irányítjuk, aki egy jövőbeli cyberpunk világban, egy eddig megoldatlan és nagyon furcsa gyilkossági ügyben nyomoz. Robotok, agyba ültetett chipek, titokzatos bizonyítékok, egy a várost irányító - félig mechanikus – Isten, lázadók és nyomornegyedek. És ez csak egy része annak, amin Rexnek keresztül kell verekednie magát, hogy eljusson az igazsághoz.

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.