Tales from Candleforth

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. április 30. (1 hónapja 2 hete)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Hagyományos kaland, Puzzle

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A kézzel rajzolt point-and-click folklórba oltott horrorkalandja egy szürreális világba kalauzolja a játékost, ahol nem csak rejtvényeket kell megoldanunk, hanem a felszín alatt megbúvó rejtélyeket is fel kell fednünk.

Történet
A Tales from Candleforth egy olyan mesegyűjtemény, amelyet eredetileg egy betiltott könyv lapjaira írtak sok évvel ezelőtt, hogy elrejtsék annak eredeti tartalmát. Évekkel később azonban a setét szöveg beszivárog a mesék lapjaira, összekeveredik velük és kiforgatja azokat. Az első mesében rögtön megismerkedünk majd a játék főszereplőjével, Sarah-val, egy 16 éves lánnyal, aki magára marad egy családi patika vezetésében. Egy nap azonban nyomokat talál arra vonatkozóan, hogy nagymamája talán még életben van.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Candleforth-i mesék a horror szerelmeseinek
Hír
6 hónapja 5 napja (2023. december 10.)

Candleforth-i mesék a horror szerelmeseinek

Az Under the Bed Games lehet, hogy szó szerint az ágyunk alól húzta elő a folk horror történeteit, amelyeket a Feardemic-kel közösen a Tales from Candleforth já...

Még ebben a hónapban belevethetjük magunkat a Candleforth-i rémmesékbe
Hír
2 hónapja 4 napja (2024. április 11.)

Még ebben a hónapban belevethetjük magunkat a Candleforth-i rémmesékbe

Megjelenési dátumot kapott a Tales from Candleforth egy új előzetes keretében, egyben felfedve azt is, hogy egyéb platformokon is élvezhetjük majd ezt a csodás...