Tales from Candleforth

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. április 30. (2 hónap 2 nap múlva)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Hagyományos kaland, Puzzle

Grafikai stílus: Kézzel-rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Under The Bed Games

Kiadó: Feardemic

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A kézzel rajzolt point-and-click folklórba oltott horrorkalandja egy szürreális világba kalauzolja a játékost, ahol nem csak rejtvényeket kell megoldanunk, hanem a felszín alatt megbúvó rejtélyeket is fel kell fednünk.

Történet
A Tales from Candleforth egy olyan mesegyűjtemény, amelyet eredetileg egy betiltott könyv lapjaira írtak sok évvel ezelőtt, hogy elrejtsék annak eredeti tartalmát. Évekkel később azonban a setét szöveg beszivárog a mesék lapjaira, összekeveredik velük és kiforgatja azokat. Az első mesében rögtön megismerkedünk majd a játék főszereplőjével, Sarah-val, egy 16 éves lánnyal, aki magára marad egy családi patika vezetésében. Egy nap azonban nyomokat talál arra vonatkozóan, hogy nagymamája talán még életben van.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

A játékokat csak a hivatalos megjelenésük után tudod értékelni.

Kapcsolódó cikkek

Candleforth-i mesék a horror szerelmeseinek
Hír
2 hónapja 2 hete (2023. december 10.)

Candleforth-i mesék a horror szerelmeseinek

Az Under the Bed Games lehet, hogy szó szerint az ágyunk alól húzta elő a folk horror történeteit, amelyeket a Feardemic-kel közösen a Tales from Candleforth já...