Succubus

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. október 5. (2 éve 9 hónapja)

Műfaj: Erotikus, Horror

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Madmind Studio

Kiadó: Madmind Studio

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Te vagy a Succubus - egy vad és buja démon, aki elutasította a pokoli mélység királynőjének szerepét. A pokol törvényes uralkodóinak eltűnésével a megmaradt démonok Nimródot ismerték el uralkodójuknak, mert ő volt az egyetlen lélek, aki uralni tudta a hatalmas fenevad elméjét. Azzal, hogy a bűnösök holttesteiből felemelte új birodalmát, az új királynővel - veled - együtt az új királynőnek sikerült uralnia a korábbi uralkodók által hátrahagyott káoszt. A fényűző élet és a mártírok bőréből varrt szőnyegeken való járkálás azonban nem volt neked volt, ezért a pusztában való életet választottad. Fájdalmat okozol azzal, hogy bántasz mindenkit és mindent, aki az utadba kerül, hogy kielégítsd az étvágyadat és az ősi ösztöneidet.

Abban a pillanatban, amikor találkozol a hatalmas Baphomettel, aki seregével együtt Nimród lelkét akarja megszerezni, elfognak és megcsonkítanak. A saját fajtád által elárulva csak egy célod marad, ami ér valamit számodra - a bosszú!

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.