Stellar Mess: The Princess Conundrum - Chapter 1

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. február 27. (1 éve 4 hónapja)

Műfaj: Humoros, Sci-fi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Tibba Games

Kiadó: Tibba Games

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Az alternatív '90-es évek elején, Argentínában játszódó humoros kalandban egy képregény bolt tulajdonosát, Diego-t alakítjuk, aki igazi geekként ki másba lenne plátóian nagyon szerelmes, mint minden idők legnevesebb űroperájábaból, a Stellar Battle-ből a hercegnőbe?

És most lehetősége is adódik nem csak megismerkedni vele, hanem útolsó reményeként meg is menteni.

A Stellar Mess a Maniac Mansion és a Zak McKracken and the Alien Mindbenders stílusában készült kaland, melyben csodálatos, 16 színű EGA grafikát, igés rendszert és halom agyament puzzle-t találhatunk.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.