Steins Gate 0 (Steins;Gate 0)

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2015. december 10. (8 éve 7 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Thriller

Játékmenet: Vizuális novella

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click, Gamepad

Fejlesztő: Mages Inc.

Kiadó: 5pb.

Platform: Windows/DOS, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Vita

Leírás:

Steins;Gate 0 "Tudományos kalandok (Science Adventures)" névre keresztelt sorozat ötödik része és a Steins;Gate folytatása.

A történet ott kezdődik, ahol az első végződik, azonban egy Béta idősíkban, amelyben a főszereplőknek nem sikerült kijavítaniuk az időutazással kapcsolatos hibáikat. A cselekményt több szereplő szemszögéből követjük végig, de általában véve ebben a részben is egy hagyományos vizuális novellával van dolgunk.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.