South Park: The Fractured But Whole

8
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. október 17. (6 éve 8 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Humoros

Játékmenet: Hibrid - RPG-kaland, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Ubisoft

Kiadó: Ubisoft

Platform: Windows/DOS, PlayStation 4, Xbox One

Leírás:

A 2014-es Stick of Truth-ot nagyon kajálták a South Park rajongói, ezért Matt Stone és Trey Parker a folytatás minél gyorsabb elkészítése mellett döntött. Az új rész címe eredetileg a The Butthole of Time (az Idő Segglyuka) lett volna, de az Ubisoft szerint ilyen névvel lehetetlen bármit is eladni, ezért újragondolva, de mégis belecsempészték a szavacskát a címbe.

Az új rész is egy, manapság egészen ritkának számító S-RPG, amely most nem a fantasy műveket, hanem a szuperhősös filmeket és képregényeket parodizálja amolyan kissé alpári South Park-os stílusban. A főszerepben most is az örök néma New Kid áll, akinek szuperhős-segédből kell a város azon megmentőjévé válnia, aki minden gonosz arcába fingik.

A Fractured but Whole a sorozat rajongóinak és azt csak minimálisan ismerőknek is kiváló szórakoztatást nyújthat.

 

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Trishtan

Összes értékelése: 79

8/10 - Nem csak South Park fanoknak!
2017. október. 27.
A South Park: The Fractured but Whole kiváló paródiája a szerepjátékoknak és az elmúlt évtizedben folyamatosan az arcunkba nyomott szuperhősfilmeknek. Ha nem is üt akkorát, mint évekkel ezelőtt az elődje, mindenképpen megéri beszerezni.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

South Park: The Fractured But Whole
Teszt
6 éve 8 hónapja (2017. október 27.)

South Park: The Fractured But Whole

Vicces, de alig indult el a South Park a ’90-es évek második felében, olyannyira a popkultúra részévé vált, hogy rögtön el is készült a videójáték-adaptációja a...