Someday You'll Return

9
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2020. május 5. (4 éve 2 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Dráma, Horror

Játékmenet: Sétaszimulátor, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: Fotorealisztikus, 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: CBE software

Kiadó: CBE software

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Hol vagy, Stella?

Nem ez az első alkalom, hogy elszökött. De most még inkább nyugtalan vagy miatta... ezúttal egy más érzés kerített hatalmába. Évekkel ezelőtt megesküdtél, hogy soha nem térsz vissza erre a helyre, és most most mégis itt vagy, az élet visszarángatott. A lányod utáni keresés az ősi Morva erdőkbe vezet, ahol olyan titkokat kaparsz elő, amiket jobb lett volna békén hagynod. Bár a túlélési képességeid és a gyors észjárásod nagy segítséget nyújthatnak a keresés során, de néhány gonosz erő semmiképp sem szeretné, hogy rátalálj a lányodra. Rémálmokkal támadnak, amik ellen képtelenség harcolni, vagy legyőzni őket. Néhányuk azonban a tiéd is lehet...

A legtöbb helyen sétaszimulátorként írják le a játékot, de az igazság az, hogy ennél sokkal több. A kutakodásaink során különböző növényeket kell gyűjtögetnünk, javítgatnunk kell néhány tárgyat, mobil GPS segítségével kell navigálnunk, nyomokat kell keresnünk, vannak benne lopakodós részek, és még sok egyéb más mellett interaktív sziklamászás is.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

9/10 - 2020 egyik legjobb indie kalandjátéka
2020. november. 12.
A pontozás nem fog meglepni senkit, ha a fentieket elolvastátok. Véleményem szerint az idei év egyik legjobb indie játékáról van szó, és nagyon sajnálom a fejlesztőket, amiért a játékuk egyáltalán nem úgy fogy, ahogy azt tervezték. Remélem, hogy ezzel az írással fel tudtam kelteni néhány játékos figyelmét, és megveszi a játékot, amivel nem csak a fejlesztőket támogatja, de vesz magának több mint 15-20 órányi – ez lehet bőven több is –, kellemes időtöltést is.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Someday You‘ll Return
Teszt
3 éve 8 hónapja (2020. november 12.)

Someday You‘ll Return

Erősen kavarogtak bennem az érzések, amikor kijátszottam a játékot, és a készítők neveit olvastam a képernyőmön. Nem csak a játék cselekménye taglózott le, de a...