SOMA

5.5
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2015. szeptember 22. (8 éve 9 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Horror, Sci-fi

Játékmenet: Sétaszimulátor, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A SOMA egy olyan sci-fi horror játék az Amnesia sorozat alkotóitól, amely az identitásról, a tudatosságról és arról mesél, hogy mit is jelent pontosan embernek lenni.

A rádió meghalt, a felszínről többé semmi hír nem érkezik, az élelmiszer tartalékok kimerültek, és a gépek elkezdték azt gondolni, hogy emberek. A víz alatti létesítményben - a PATHOS-II-ben - elviselhetetlen az elszigeteltség, mégis nehéz döntéseket kell hoznunk. Mit lehet még tenni? Van-e még értelme küzdeni? Maradt-e még valami, amiért érdemes harcolni?

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Norbi

Összes értékelése: 40

5.5/10 - A Frictional egyik legkevésbé érdekes játéka
2017. december. 5.
Annyira nem emlékezetes játék a SOMA, hogy szerintem ha arra kérnék meg bárkit is aki játszott a játékkal, hogy mondja el, hogy mire emlékszik belőle, nem hiszem, hogy érdemleges választ kapnék rá. Játékmenetében meg hátralépett egy párat a játék, a vérfagyasztó rémület helyett inkább frusztráló bújkálás és szenvedés vár a játékosra. A víz alatti világ tényleg jól néz ki, sok helyen a hangulat is a helyén van, de az a jópár óra ami a játékkal telik, nem igér túl sok érdekeset. Nem sikerült megkedvelnem a játékot, a Machine for Pigs után (bár azt a thechineseroom fejlesztette) a SOMA-t tartom a stúdió leggyengébb játékának.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

SOMA - biztonságos mód kerül a játékba
Hír
6 éve 7 hónapja (2017. november 19.)

SOMA - biztonságos mód kerül a játékba

A SOMA a játékosokat két részre osztotta: akik imádták és akik utálták. Jómagam az utóbbi csoportba tartozom, de nem azért, mert rossz a játék, hanem mert annyi...

Interjú az Alone in the Dark forgatókönyvírójával
Hír
9 hónapja 2 hete (2023. szeptember 10.)

Interjú az Alone in the Dark forgatókönyvírójával

Mikael Hedberg forgatókönyvíró beszélt egy kicsit az új Alone in the Darkról.