Solar Ash

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. december 2. (2 éve 7 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Fantasy

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Narratív történetmesélés, Platformer

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Egy Rei nevű hőst irányítasz, aki egy Voidrunner, aki elhatározta, hogy semmitől sem riad vissza, hogy megmentse a bolygóját attól, hogy az Ultravoid örök éhség útjának áldozatává váljon.
Küzdd át magad groteszk lények tömkelegén, kapaszkodj vad magasságokba, győzd le a hatalmas főellenségeket, és szörfözz az üresség által elnyelt, széttört, letűnt világok hamuszürke felhőin.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.