Slice of Sea

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. november 11. (2 éve 8 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Fantasy

Játékmenet: Puzzle, Narratív történetmesélés, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Mateusz Skutnik

Kiadó: Mateusz Skutnik

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Bár a cselekmény részletei homályosak, a játék főszereplője egy Seaweed nevű lény (aki először Daymare Town sorozatban tűnik fel), akinek nincs túl jó napja, sőt, valójában nyugodtan mondhatnánk, hogy „nincs elemében”. Ennek a fura lénynek egy mechanikus ruhára van szüksége ahhoz, hogy közlekedni tudjon. Ezen a bizonyos napon Seaweed egy látszólag elhagyatott sivatagi városban találja magát, tele régi, lepusztult épületekkel és egy letűnt kor rejtélyes tárgyaival, amelyek központi szerepet játszanak a sok rejtélyben, amelyekkel utazása során találkozik.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.