Shiver

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. október 25. (6 éve 8 hónapja)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Az 1900-as évek elején, amikor még nem létezett olyasmi, hogy mobiltelefon vagy internet, az embereknek más módon kellett kiutat találniuk a kényes szituációkból, mint például olyanokból, ha eltévednénk egy hófödte erdőben, a kanadai Brit Columbiában. Lényegében erről szól ez a belső-nézetes horror kalandjáték, melyben az lesz a feladatunk, hogy utat találjunk édesapánkhoz, akit a jéghideg, havas időjárás teljesen elzárt a külvilágtól.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.