Sherlock Holmes: The Mystery of the Mummy

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2002. december 29. (21 éve 6 hónapja)

Műfaj: Thriller

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Renderelt hátterű

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Frogwares

Kiadó: The Adventure Company

Platform: Nintendo DS, Windows/DOS

Leírás:

A Frogwares legelső Sherlock próbálkozása. A próbálkozás szó teljesen jól jellemzi a játékot, ugyanis a sorozat leggyengébb részéről van szó.

Sherlock Holmes ebben a részben teljesen egyedül nyomoz Lord Montcalfe villájában. A feladatra a Lord lánya, Elizabeth kérte fel. Sherlock fokozatosan felfedezi, hogy a rejtelmes ügy mögött egy rettegett titok rejtőzik.

A Sherlock Holmes: The Mystery of the Mummy eredetileg 2002 decemberében jelent meg PC CD ROM-ra, 2008 óta digitálisan kapható a Steamen, 2009-ben pedig Nintendo Ds átirat készült belőle. Terveztek belőle Wii portot is, de az végül nem valósult meg.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.