Sherlock Holmes: Secret of the Silver Earring

7.8
Olvasók

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2004. augusztus 27. (19 éve 10 hónapja)

Műfaj: Thriller

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Renderelt hátterű

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Frogwares

Kiadó: Ubisoft

Platform: Windows/DOS, Wii

Leírás:

A Frogwares csapat második Sherlock próbálkozása. Ebben a teljesen hagyományos point and click epizódban már Sherlock hűséges társa, Dr. Watson is jelen van.

Melvyn Bromsby, a gazdag iparmágnás fogadást tart otthonában, amelyre Sherlockékat is meghívta. Épp fontos bejelentést készül tenni jövőbeni üzleti terveit illetően, amikor lelövik őt.

A játék 2004 augusztusában jelent meg és az akkoriban nagyon kedvelt pre-renderelt háttereket használ, amiken 3D-s, poligonos karakterek mozognak. Ebből a részből Nintendo Ds-es kiadás már nem, de Wii-s jelent meg, méghozzá 2011 novemberében.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

vengerszkij

Összes értékelése: 5

8/10 - Gyönyörű zenék
2017. december. 13.
Érdekes, Sherlock Holmes rajongóknak kihagyhatatlan játék. Imádtam a szép zenét, ami nagyon sokat ad a hangulatához, az egész olyan mintha egy interaktív színdarabot néznék. Nem éppen könnyű, végigjátszás nélkül igencsak megizzasztja az embert, de egy Sherlock Holmes játék ne is legyen könnyű!

Tyucsev

Összes értékelése: 73

7.5/10 - Mr. Holmes
2020. november. 4.
Az első Sherlock Holmes játék, amit kipróbáltam. Hasonlóval eddig nem találkoztam, rajongóként rögtön megkedveltem. Jól át tudta adni a könyvekből ismert történetek hangulatát. Már jópár Frogwares féle Holmes játékon vagyok azóta túl. A készítők megfelelő tisztelettel nyúlnak a történetekhez és mindig mernek valami újat kipróbálni. Engem megvettek kilóra :-) Valóban, kicsit nehéz volt, de egy ilyen játékban ez alapkövetelmény :-) Talán egyetlen negatívuma, hogy olyan üresnek éreztem a helyszíneket, nem volt meg benne a hétköznapi élet nyüzsgése-bár ennek lehet, technikai okai voltak.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.