Shenmue 2

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2001. november 23. (22 éve 7 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Thriller

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Hibrid - RPG-kaland, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Gamepad

Fejlesztő: Sega AM2

Kiadó: Sega

Platform: Xbox, Sega Dreamcast

Leírás:

Ryu hazuki második kalandja az első rész közvetlen folytatása. Ryu továbbra is keresi apja gyilkosát és a nyomozás során meg több ismerősre tesz szert, akik közül páran a verekedős jelenetekben is kisegítik hősünket. A játékmeneti megoldások hasonlóak az első részben látottakhoz, tehát kalandjáték, RPG és akcióelemek váltják egymást. A második részben nagyobb jelentősége van a zsebpénzünknek és a QTE (Quick Time Event) részek is megsokszorozódtak a folytatásban, amelyek közül néhány kifejezetten nehézre sikeredett.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.