Shadow of Memories (Shadow of Destiny)

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2001. március 6. (23 éve 4 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Dráma, Horror, Sci-fi

Játékmenet: Puzzle, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Konami

Kiadó: Konami

Platform: Windows/DOS, PlayStation 2, Xbox, PSP

Leírás:

Az időutazós kaland eredetileg a Silent Hill 2 enginejének techdemójának készült PS2-re. Később portolták PC-re, Xbox Classicra és PSP-re is.

Eike Kusch-t halálra késelik. Azonban halála után nem a mennybe vagy a pokolba kerül, de egy bizarr eszközökkel teli szobába. Itt egy Homunculus névre hallgató lény elmesél neki néhány dolgot, mint például azt, hogy az időutazás igenis lehetséges. Nincs szükség másra, csak egy különös szerkezetre, amit oda is ad a meghökkent Eikének. Eikének ezzel megadatik egy második esély, ami azonban nem olyan egyszerű, mint azt először képzelte.

A játék lényege és célja, hogy időben megakadályozzuk a gyilkosságot. Minden egyes utazás energiát vesz igénybe. Ezeket az energiákat a városban mászkálva kell összegyűjtögetnünk. A történet során a játékosnak nem egyszer megadatik a cselekmény befolyásolása és más mederbe terelése, aminek köszönhetően összesen 7, egymástól teljesen különböző befejezést érhetünk el.

 

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.