Scorn

6
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. október 14. (1 éve 9 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Horror, Fantasy

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Ebb Software

Kiadó: Ebb Software

Platform: Windows/DOS, Xbox Series X/S

Leírás:

A Scorn egy rémálomszerű univerzumban játszódik, melyet különös formák és komor minták jellemeznek. A játék a „beledobva a világba” gondolatvilágra épül. Ebbe az álomszerű világba rekedve különböző, egymással kapcsolatban lévő régiókat fedezhetsz fel nem lineáris módon. Minden helynek megvannak a saját témái, fejtörői és karakterei, amelyek integrált részét képezik egy átfogó világnak.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Norbi

Összes értékelése: 40

6/10 - Immerzív játék
2022. október. 17.
Amennyire egyszerűen felépített alkotás, annyira egyszerű igazságot tenni felette, elvégre a Microsoft bedobta game passba, így egy havi díjért cserébe is végigvihető. Ezzel együtt szerintem a teljes 40 eurós árát nem éri meg, és leárazással is csak a stílus kedvelőinek tudom ajánlani egyszeri élményként, mert az újrajátszása semmi újat nem tartogat. Nincsenek alternatív megoldásai, játékmenetből fakadó felderíthető titkai, a legerősebb pontjaként pedig a teljesen szubjektív értelmezést lehet kiemelni. A Scorn egy olyan immerzív és egyedi módon interpretálható értelmezési mélységet kínál amely mostanában nem sok más játék tett meg, pláne nem ilyen vizuális megvalósításban. Ezért úgy gondolom, hogy a szerb alkotócsapat jogosan érdemli meg a helyét az iparban és csak bízni tudok abban, hogy folytatják a munkát.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Scorn - 13 perces gameplay videó
Hír
3 éve 8 hónapja (2020. október 23.)

Scorn - 13 perces gameplay videó

Hosszú hallgatás után végre ismét mozgásban láthatjuk a rémálomszerű világban játszódó Scornt.

Scorn
Teszt
1 éve 9 hónapja (2022. október 17.)

Scorn

A Scorn vélhetően senkit sem érdekelt volna az egyedi, és nagynevű grafikus művészek munkái által inspirált látványvilága nélkül.