Scarlet Hood and the Wicked Wood

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. április 8. (3 éve 3 hónapja)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Puzzle

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Miután egy tornádó elragadta, Scarlet, a játék főszereplője egy furcsa földön ébred. Néhány szerencsétlen esemény miatt arra kényszerül, hogy biztonságban átvezessen egy társulatot a Gonosz Erdőn. Egyetlen probléma van - a mogorva Fekete Boszorkány, LeFaba - akinek az a szokása, hogy elhamvasztja azokat az utazókat, akik az ő erdején keresztül tesznek kitérőt. Bár Scarlet szánalmasan alulmarad a vele folytatott csatában, de egy átok miatt újra lehetősége van átélni ugyanazt a napot. Vajon fel tudja-e venni a Vörös Boszorkány köpenyét újonc útkeresőnk, és képes lesz-e elég bátorságot összeszedni ahhoz, hogy legyőzze a katasztrófát, amely minden sarkon ő rá leselkedik?

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.