Sarawak

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. január 28. (3 éve 5 hónapja)

Műfaj: Krimi, Rejtélyes

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Vizuális novella

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A Sarawak egy Oxfordban és Borneóban játszódó irodalmi rejtélyjáték. A történet szerint egy egyetemi professzort holtan találnak egy hotel előtti lépcsőn. A rendőrség nem teketóriázik, egyből letartóztat valakit. A gond az, hogy egy olyan embert, aki nagyon közel áll hozzád. Nem tudsz belenyugodni, és megpróbálod megfejteni a halott professzor után hagyott, bonyolult titkok hálóját.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.