Saint Kotar

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. október 28. (2 éve 8 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Horror, Thriller

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D, Renderelt hátterű

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A Saint Kotar egy point and click köntösbe öltöztetett, sötét hangulatú pszicho-thriller, melynek cselekménye a vidéki Horvátországban játszódik. A játék egy ijesztő történetet mesél el két istenfélő férfi szemszögéből, akik az életüket ért különböző tragédiák miatt a téboly szélén egyensúlyoznak, miközben mindketten saját okból kifolyólag, de keresik életük legfontosabb személyét, aki egy olyan városban tűnt el, mely a jelek szerint a sátánizmuz, az okkultizmus és a boszorkányság melegágya.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.