Runaway: A Twist of Fate

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2009. november 26. (14 éve 7 hónapja)

Műfaj: Dráma, Humoros, Thriller

Játékmenet: Puzzle, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D, Cel-shaded

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Érintőképernyős

Leírás:

A Runaway sorozat harmadik és egyben befejező része. A történet egy csavarral indul. Brian elveszíti az emlékeit, gyilkossággal vádolják, őrültnek nyilvánítják és elmegyógyintézetbe zárják. Néhány rejtélyes jelenet után Brian temetésén találjuk Ginát, és ezen a ponton kezdetét veszi maga a játék is, amelyben ezúttal a sorozatban először a lányt fogjuk irányítani.

Ahogy haladunk a történetben, különböző visszaemlékezések útján megismerhetjük a múltbéli történéseket, amik ehhez a szomorú végkifejlethez vezettek.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Runaway 3 A Twist of Fate
Végigjátszás
14 éve 5 hónapja (2010. január 31.)

Runaway 3 A Twist of Fate

Runaway: A Twist of Fate végigjátszás by totyak.