Robotics Notes (Robotics;Notes)

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2012. június 28. (12 éve 2 hete)

Műfaj: Sci-fi, Thriller

Játékmenet: Vizuális novella

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click, Érintőképernyős, Gamepad

Fejlesztő: Mages Inc.

Kiadó: 5pb.

Platform: PlayStation 3, Xbox 360, Vita

Leírás:

Robotics;Notes a "Tudományos kalandok (Science Adventures)" névre keresztelt sorozat harmadik része. Ebben a részben egy Kaito Yashio nevű srác történetét követhetjük végig, aki imádja a verekedős videójátékokat. Kaito úgy dönt, hogy motion-capture technológiával létrehoz egy valódi robotot. Ehhez kér segítséget a helyi karate klub néhány tagjától, hogy legyenek segítségére a motion-capture szekvenciák felvételénél...

A vizuális novellából anime sorozat is készült.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.