Road 96

7
Olvasók

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. augusztus 16. (2 éve 11 hónapja)

Műfaj: Disztópikus, Rejtélyes

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Hibrid - akció-kaland, Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

1996 nyara, ma van a nagy nap! Utazás. Kaland. Szabadság. Menekülés. Menekülés… Menekülés Petriából, menekülés a rezsim elől, túlélés. A határ felé vezető kockázatos úton szokatlan karakterekkel találkozol, felfedezed egymásba fonódó történeteiket és titkaikat egy folyamatosan fejlődő kalandban. De minden egyes mérföld egy új döntést nyit meg előtted. Döntéseid megváltoztatják a kalandodat, megváltoztatják az embereket, akikkel találkozol, sőt talán még az ország sorsát is megváltoztatják. Petria tekintélyelvű országában több ezer út vezet. Melyiken fogsz elindulni?

A játék legnagyobb érdekessége, hogy procedurális módon generálja a helyszíneket és a lehetőségeket, ezért minden egyes újrajátszás új kalandokba keveri a játékost.

A Road 96 soundtrackjét 8 különböző országból származó művész állította össze, a 90-es évek ízlésvilága és sokszínűsége által táplálva.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Videók:

Értékelések

Ganzer

Összes értékelése: 5

7/10 - Egynek elmegy
2022. szeptember. 16.

Jópofa cucc, bár sokáig nem kötött le. Nincsenek benne emlékezetes karakterek.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.