Ripper

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1996. április 29. (28 éve 2 hónapja)

Műfaj: Horror, Noir, Krimi

Játékmenet: Interaktív film, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: Élőszereplős, 360° fokos panoráma

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: GameTek UK

Kiadó: Take 2 Interactive

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Jövőben játszódó neo-noir FMV kalandjáték, amelyben Jack Quinlan bűnügyi újságírót alakítjuk. Feladata nem más, mint a brutális gyilkosságok elkövetőjének leleplezése, akinek a módszerei Hasfelmetsző Jackéhez hasonlítanak. Ebben az interaktív filmben 4 féle befejezés, és több mint 3 órányi élőszereplős mozibetétek várnak ránk.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.