Return to Zork

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1993. augusztus 11. (30 éve 11 hónapja)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Puzzle, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Élőszereplős

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Infocom, Inc.

Kiadó: Infocom, Inc.

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A játék egy fehér ház mögött kezdődik. A postaládában egy videóüzenetet találunk egy mágustól, aki az állítja, hogy mi vagyunk a nyertesei a lóversenyfogadásnak, melynek díjaként utazást nyertünk a Verebek völgyébe. Egy varázslat azonnal a völgybe repít bennünket, azonban az ottani helyzet egy cseppet sem rózsás. Senki nincs ott, aki fogadna bennünket, és az ott élők nem tudnak semmilyen lóversenyfogadásról. Nincs mit tenni, ki utat kell találnunk erről a helyről.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.