Re:Turn - One Way Trip

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2020. október 14. (3 éve 8 hónapja)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Puzzle, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Red Ego Games

Kiadó: Green Man Gaming Publishing

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A játék öt egyetemi diák, egy közös vakációjuk során történt, félelmetes történetét meséli el. Ez lehetett volna az utolsó közös utazásuk, mielőtt a felnőttkor kötelességei elnyelik őket. Szerencsétlenségükre azonban egy sokkal baljósabb erő találta meg őket, ami szó szerint éhezik a lelkükért.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.