Resident Evil 7: Biohazard

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. január 24. (7 éve 5 hónapja)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: Fotorealisztikus

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Capcom

Kiadó: Capcom

Platform: Windows/DOS, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation VR

Leírás:

A két évtizedes múlttal rendelkező horror-sorozat hetedik része második alkalommal próbálja meg újradefiniálni a szériát és a horror-kalandok stílusát is. A Baker-família lerobbant kúriájában zajló rettegősdi okosan merít a zsáner legnagyobbjaitól, hogy egy jó 8 órányi élménybombával szórakoztassa az erre fogékonyakat.

A játékhoz Banned Footage Vol.1 és Banned Footage Vol.2 címen két darab DLC is megjelent.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Kapcsolódó játékok: Resident Evil Village

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.