Rendezvous

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. április 11. (1 éve 3 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Noir, Thriller

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Hibrid - akció-kaland, Lopakodós, Puzzle

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Pendopo Creations

Kiadó: Hitcents

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Rendezvous egy 2.5D-s cyber-noir pixel-art akció-kalandjáték a családról, az árulásról és a veszélyes titkokról.

A történet Setyót követi, egy exbűnöző ügynököt, aki jelenleg Bay Cityben él és biztonsági technikusként dolgozik. Amikor egy este egy régi társa felbukkan a helyi bárban, és elárulja, hogy Setyo húga Neo-Surabaya legveszélyesebb Cyberrunner csoportjával dolgozik, Setyo rájön, hogy szembe kell néznie saját bűneivel, és újra a bűn útjára kell lépnie, hogy megmentse, ami a családjából megmaradt. Vajon meg tudja-e menteni a húgát a jövőjétől? És meg tudja-e menteni saját magát a múltjától?

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Randevú a múlttal – hamarosan érkezik a Rendezvous
Hír
1 éve 3 hónapja (2023. április 2.)

Randevú a múlttal – hamarosan érkezik a Rendezvous

A Rendezvous egy 2.5D-s cyber-noir pixel-art akció-kalandjáték a családról, az árulásról és a veszélyes titkokról.