Puzzle Agent

6.5
Olvasók

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2010. július 1. (14 éve 3 hete)

Műfaj: Humoros, Krimi

Játékmenet: Puzzle, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Telltale Games

Kiadó: Telltale Games

Platform: Mac OS, Windows/DOS, Wii

Leírás:

A Puzzle Agent, avagy teljes címén a Nelson Tethers: Puzzle Agent című játékban a havas és hideg Minnesota államában található Scoggins településre utazunk, ahol feladatunk lesz kideríteni, hogy mi okból zárták be a radírgumit gyártó üzemet (még a Fehér Házat is ők látták el radírral). Az FBI azért választott minket (Nelson Tethers) erre a feladatra, mivel mi vagyunk a szervezet hivatalos rejtvényszakértője, valamint az okból, mert az összes többi ügynök kudarcot vallott. Állításuk szerint a rejtvények túlságosan nehezek voltak. Nelsont, azaz minket, azonban ez nem tántoríthat el a feladattól.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Tyucsev

Összes értékelése: 73

6.5/10 - Rövid kikapcsolódásra tökéletes
2017. november. 22.
A játék végeredményben kisebb feladványok gyűjteménye, amik összekötik az alapvetően debil, de vicces sztori részleteit. Egyik sem bonyolult, bár azért gondolkodni kell. Ebédszünetre ideális ;-)

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.