Plot of the Druid

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. november 1. (1 éve 8 hónapja)

Műfaj: Humoros, Fantasy

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A leginkább a Sierra klasszikusa, Quest of Glory, a Discworld kalandok és a Harry Potter keverékének ígérkező, kézzel rajzolt kalandban egy ifjú druidát irányítunk majd, akivel első körben sikeresen el kell végeznünk a druidaiskolát, hog yaztán egy varázstornán mérhessük össze az erőnket, megmentsünk egy megmentésre váró királylányt és megszabadítsuk a világot a Druids Against Nature névre hallgató radikális csoporttól, ami olyan druidákból áll, akik nem nagyon szívlelik a természetet.

A sikeres Kickstarer-kampányt követően a készítők végül úgy döntöttek, hogy early-access módban, epizódonként, tehát fokozatosan adják ki a teljes játékot.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Early accessként érkezik a Plot of the Druid
Hír
1 éve 8 hónapja (2022. október 22.)

Early accessként érkezik a Plot of the Druid

A készítők úgy döntöttek, hogy epizódonként fogják kiadni a játékukat a Steamen.