Play with me

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2018. január 17. (6 éve 6 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Horror

Játékmenet: Puzzle

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt, Renderelt hátterű

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: AIREM

Kiadó: IQ Publishing

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Play with me egy belső-nézetes puzzle kalandjáték, melyet nagyrészt a Fűrész filmek inspiráltak. A játékosnak egy veszélyes pszichopata világában kell helytállnia, ahol a csapdák miatt lassan, de biztosan halad a teljes őrület felé. Hogy mindezt megakadályozza, a túlélés mellett ki kell derítenie, hogy ki áll e mögött az őrület mögött. A "rázós" úton haladva a játékos több, szintén elrabolt személlyel is összekerülhet. Ilyen esetekben eldöntheti, hogy segít-e rajtuk vagy sem. Ha sikerül megmenti őket, akkor később egy nehezebb fejtörőnél felhasználhatjuk a segítségüket.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Play with me - játék egy pszichopata világában
Hír
6 éve 5 hónapja (2018. január 22.)

Play with me - játék egy pszichopata világában

A lengyel AIREM játékfejlesztő csapat szerint van még kihasználható potenciál a Fűrész filmekre hajazó túlélő-horrorokban.