Pine: A Story of Loss

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. november 12. (3 hónap 2 hét múlva)

Műfaj: Érzelmes, Dráma

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Puzzle

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Gamepad, Point & click

Fejlesztő: Made Up Games

Kiadó: Fellow Traveller

Platform: Windows/DOS, Mac OS

Leírás:

A Pine egy rövid, interaktív és érzelmes történet, amelyet kézzel rajzolt animáció és zene segítségével, szavak nélkül mesélnek el, és amelyet úgy terveztek, hogy egyetlen ülés alatt végigjátszható legyen.

Egy faipari munkás történetét követi nyomon, aki a felesége nemrégiben bekövetkezett halálát gyászolja. A férfi egyedül van a tisztáson, ahol az otthonuk volt, és megpróbál továbblépni. Az egyszerű napi teendőket, a kert gondozását vagy a következő télre való fakitermelést megszakítják az együtt töltött boldog idők emlékei. A fafaragó kétségbeesetten próbálja nem elfelejteni a nőt, és ezeket az emlékeket gyönyörű faragványokban örökíti meg az általa gyűjtött fából.

A Pine egy narratív játék, amelynek középpontjában a magával ragadó interakciók állnak, amelyek bevonják a játékost a fafaragó élményeibe. Rejtvények és mini-játékok ünneplik az együtt töltött idő boldog emlékeit, míg a megfontolt házimunkák a továbblépéssel kapcsolatos kihívásokat hangsúlyozzák.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Linkek

Értékelések

A játékokat csak a hivatalos megjelenésük után tudod értékelni.