Phantasmagoria: A Puzzle of Flesh

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1996. december 3. (27 éve 7 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Horror

Játékmenet: Puzzle, Interaktív film

Grafikai stílus: Élőszereplős, PixelArt

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Sierra On-Line

Kiadó: Sierra On-Line

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A sorozat második része, amelynek inkább csak hangulatban és az FMV miatt van köze az első részhez. 

Curtis Craig egy harmincéves férfi, aki szörnyű gyermekkora miatt rettenetes súlyt cipel magával. Az apja egy illegális, rejtélyes kísérletben vett részt egy WynTech Industries nevű cégnél. A kísérlet valódi természetéről közel semmit nem tudunk, de valamilyen köze lehetett Curtis anyjához, aki végül öngyilkosságot követett el. Curtis apját később lelőtték, és a szegény kisfiú komoly viselkedési zavarokkal kezelés alatt maradt.

Most, egy évvel az elmegyógyintézetből való szabadulása után, Curtis-t felkarolta a WynTech Industries igazgatója, Paul Warner, és munkát ajánlott neki a cégnél. Mindeközben Curtis megpróbálja megtalálni a saját pszichotikus epizódjainak okait és fényt deríteni a titokzatos gyilkosságokra, amiknek száma egyre csak nő...

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.