Paws of Coal

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. május 1. (1 éve 2 hónapja)

Műfaj: Krimi

Játékmenet: Vizuális novella, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Point & click

Fejlesztő: Gamechuck

Kiadó: Gamechuk

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Egy látszólag fertőző betegség épp most támadta meg a nyulak szénmunkásait a Burrowsban. A nemtörődöm királyi kormány közömbös válasza miatt a nyulak sztrájkba lépnek, hogy jobb munkakörülményekért és jogokért harcoljanak. Rajtad, Charleszon, múlik, hogy kivizsgáld a betegség okát.

Gyűjtsd össze a nyomokat különböző állatokkal való beszélgetések, tudományos könyvek olvasása, valamint a környezet és a tárgyak alapos vizsgálata révén. Köss szövetséget különböző frakciókkal, hogy egyedi információkhoz juss. Következtess helyesen a nyomok összekapcsolásához, és különböztesd meg a szilárd bizonyítékokat a félrevezető nyomoktól és a hallomásból származó információktól.

A nyomozás során nehéz erkölcsi döntéseket kell hoznod az osztályok és fajok szerint megosztott állatvilágban. A döntéseidnek jelentősége lesz, és még a tomboló járvánnyal kapcsolatos helytelen következtetések levonása is (gyakran váratlan módon), de előreviszi a történetet.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.