Pathologic Classic HD

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2015. október 29. (8 éve 8 hónapja)

Műfaj: Dráma, Horror, Rejtélyes

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Lopakodós, Narratív történetmesélés, Túlélőszimulátor

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Ice-Pick Lodge

Kiadó: Ice-Pick Lodge

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Pathologic Classic HD az eredeti kultikus játék végleges kiadása. A játék egyedülálló és felejthetetlen élményt jelent, mivel a játékosokat egy furcsa városba szállítja, amely baljóslatúan gubbaszt az ősi sztyeppék távoli vidékén.

Valaha egy kis állattenyésztéssel foglalkozó település volt, amely egy szörnyűséges vágóhíd mellett terült el. De valami megváltoztatta. Több generáció alatt furcsa társadalmi struktúra alakult ki. Csendben folytathatta volna tovább a maga furcsa útját, de egy ismeretlen és elkerülhetetlenül halálos kór hirtelen kitörése megtizedelte a lakosságot. Az imák nem segítettek. A tudomány nem segített. Így végül kívülállókhoz fordultak segítségért: hárman lépnek be a városba abban a reményben, hogy gyógymódot vagy – ha ez nem sikerül – magyarázatot találjanak. Az első kívülálló egy könyörtelen nyomozó volt, akit a helyi hatóságok bíztak meg. A második egy neves orvos, aki rendkívüli képességeivel zseniális sebészként szerzett magának hírnevet, és aki apja szörnyű örökségét kutatva érkezett a városba. A harmadik – és egyben utolsó – kívülálló egy különc lány, akiről azt beszélik, hogy misztikus gyógyító képességekkel rendelkezik; ő lehetne a város megmentője, ha nem gyötörné állandó félelem, a közelmúlt borzalmainak emlékétől.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Kapcsolódó játékok: Pathologic 2

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.