Past Cure

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2018. február 23. (6 éve 4 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Horror, Thriller

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Egy intenzív, filmszerű, pszichológiai-thriller, melyben a játékosnak az akciós és lopakodós részeken kívül logikai fejtörőkön és kihívásokon kell keresztül munkálkodnia magát.

Több éves szenvedés után egy volt elit katona - Ian - egy biztonságos házban él bátyjával, Markusszal. Ian súlyos emlékezetkieséssel küzd és a kísérletek utóhatásai máig kísértik őt. Nem csak az állandóan ismétlődő rémálmok sújtják, de azzal a tudattal is meg kell barátkoznia, hogy a kísérletek során olyan képességekre is szert tett, mint az időmanipuláció és a telekinézis. Ian jól tudja, hogy nem sokáig élhet ilyen biztonságban, ezért mielőbb szeretne az életét tönkretevő összeesküvés mögé nézni és feltárni az ott rejőző igazságot. A kutakodása végül egy alvilági bűnbanda fészkébe viszi őt...

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Past Cure - akció-kalandjáték Remedy stílusban
Hír
6 éve 5 hónapja (2018. február 8.)

Past Cure - akció-kalandjáték Remedy stílusban

A legújabb videóban a fejlesztők a játék cselekményéről beszélnek nekünk egy kicsit.