Paradise Lost

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. március 24. (3 éve 3 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Dráma

Játékmenet: Sétaszimulátor

Grafikai stílus: Fotorealisztikus, 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A történet egy alternatív világban játszódik, ahol a második világháború 1945 után még 20 évig tartott, egészen addig, amíg a náci Németország, saját atombombáival el nem pusztította Európa nagy részét. Emiatt Európa egyes területei kietlen, radioaktív pusztasággá lettek.

Főhősünk Szymon, egy 12 éves túlélő, aki Lengyelország kopár, nukleáris pusztaságán bolyong, küzd a gyászával és keresi a reményt, hogy talál még valami jót is e földön. Egy nap egy hatalmas, elhagyatott náci bunkerra bukkan. A sétaszimulátor stílusú kalandban szokás szerint az lesz a feladatunk, hogy felfedezzük a hely rejtélyes titkait, ahol meglepő módon keverednek a retrofuturisztikus bunker fejlett, ipari technológiái a titokzatos, szláv pogány jelképekkel.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Paradise Lost - egy náci bunker titkai
Hír
3 éve 10 hónapja (2020. augusztus 31.)

Paradise Lost - egy náci bunker titkai

Bár a játékról még májusban lerántották a leplet, a Gamescom jóvoltából kaptunk egy egészen hangulatos kedvcsináló videót is hozzá.

Demó körkép - 2020 ősz
Hír
3 éve 9 hónapja (2020. október 12.)

Demó körkép - 2020 ősz

A jelenleg uralkodó vírushelyzet a világban rákényszerítette a videojáték ipart is, hogy jobban kihasználja a digitális teret. A különböző konferenciák és feszt...

Paradise Lost - új gameplay videó érkezett
Hír
3 éve 8 hónapja (2020. november 10.)

Paradise Lost - új gameplay videó érkezett

Az Escapist Indie Showcase keretén belül bemutattak egy majd 3 perces, részletes gameplay videót, a rejtélyes Paradise Lostból.

Pontos megjelenési dátumot kapott a Paradise Lost
Hír
3 éve 4 hónapja (2021. március 10.)

Pontos megjelenési dátumot kapott a Paradise Lost

A készítők egy új videóban jelentették be az időpontot.