Paradise Killer

8.5
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2020. szeptember 4. (3 éve 10 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Sci-fi, Fantasy, Krimi

Játékmenet: Hibrid - RPG-kaland, Vizuális novella, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Paradise Killer egy nyitott világú, szabadon bejárható, nyomozós játék.

A játékos a döntőtanács tömeges meggyilkolása után nyomoz. Fő feladata a nyomok összegyűjtése és saját érveinek kialakítása, hogy aztán a végjátékban lévő végső tárgyaláson megállja a helyét. Csak a titokzatos sziget teljes átfésülésével deríthet fényt a förtelmes gyilkosságra. Azonban a szürreális sziget helyi titkait őrültek és pszichopaták védik, akik örömmel zavarják össze a játékosnak az igazságról alkotott képét.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

8.5/10 - A kozmikus horrorok legújabb üdvöskéje
2021. február. 28.

A Paradicsom gyilkosa páros lábbal rúgta rá az ajtót a kozmikus horror rejtélyes világának résztvevőire, és egy olyan félelmetesen jó, nyílt világú nyomozósdit tárt elénk, ami hiánypótló darab a kalandjátékok műfajában.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Paradise Killer, avagy a Paradicsom gyilkosa
Teszt
3 éve 4 hónapja (2021. február 28.)

Paradise Killer, avagy a Paradicsom gyilkosa

Halhatatlan istenimádók, rituális emberi áldozatok, homokos tengerpart és a zsebdimenzió legjobb nyomozója. Üdvözöljétek a kozmikus horror legújabb üdvöskéjét.