Overboard!

9
AG.hu
8
Olvasók

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. június 2. (3 éve 1 hónapja)

Műfaj: Krimi, Humoros

Játékmenet: Vizuális novella, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: inkle

Kiadó: inkle

Platform: Windows/DOS, Mac OS, iOS, Switch

Leírás:

JÚLIUS, 1935. Gyilkosságot követtek el az SS Hook fedélzetén, nyolc órányira New Yorktól. Csak egy probléma van: te tetted. Sikerül megúsznod a gyilkosságot?

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

9/10 - Az Overboard! egy lebilincselő krimi az 1930-as évekből.
2021. június. 14.

Az Overboard! mindössze pár hónap alatt készült el a pandémia idején, és tökéletes mintája annak, hogyan kell elképzelni egy időhurokban ragadt bűnözőt, illetve egy vizuális novellát, amit rouge-like stílussal kevertek. Jó látni, hogy az Inkle stúdió továbbra is magánál tartja a narratív játékok koronázatlan királyának a címét, és reméljük, hogy még sok hasonlóan élvezetes játékot látunk tőlük a jövőben. A játékot pedig bátran ajánlom minden krimi rajongónak, akik ezúttal a sötét oldalon, antihősként szeretnének részt venni a történetben.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Princze

Összes értékelése: 36

8/10 - Retró krimi
2022. szeptember. 13.

Megöltük a férjünket, és valahogy meg kell úsznunk, mielőtt kiköt a hajó. Ehhez viszont nagyon okosan kell a nyomokat és az embereket manipulálni.


Ahogy újra és újra próbálkozunk, rájövünk, ki mikor merre járkál, ki milyen titkokat őriz… Az újrajátszhatóságról is gondoskodtak a készítők, mivel ha megússzuk a tettünket, sincs vége a játéknak. De többet nem árulok el ;-)


A prezentáció aranyos, a párbeszédeket is lehet gyorsítani, ha adott szituációban úgy járunk el, mint az előző körben – ez sokat segít abban, hogy ne fásuljunk bele. Agatha Christie rajongóknak is bátran ajánlom!

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Overboard! – egy bájos és izgalmas, tengeri krimi
Teszt
3 éve 1 hónapja (2021. június 14.)

Overboard! – egy bájos és izgalmas, tengeri krimi

Megvan az év játékmeglepetése?

Az inkle és a Google Arts & Culture bemutatja: The Forever Labyrinth
Hír
5 hónapja 1 hete (2024. február 2.)

Az inkle és a Google Arts & Culture bemutatja: The Forever Labyrinth

Az olyan címeket jegyző inkle, mint a Heaven’s Vault, az Overboard!, vagy a tavalyi A Highland Song, meglepetés gyanánt kiadott egy ingyenes, böngészőalapú, a v...

LudoNarraCon 2024 összefoglaló
Érdekesség
2 hónapja 1 napja (2024. május 13.)

LudoNarraCon 2024 összefoglaló

Az elmúlt években már megszokottá vált, hogy az indie játékokat felkaroló Fellow Traveller kiadó minden évben megrendezi a narratív játékok fesztiválját, a Ludo...