Our Secret Below

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2020. július 10. (4 éve 4 napja)

Műfaj: Thriller

Játékmenet: Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: DarkStone Digital

Kiadó: DarkStone Digital

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Az Our Secret Below egy "escape room" (szabadulószoba) stílusú, logikai kalandjáték, melyben a főszereplőt - Nia Davist - irányítva kell kiszabadulnunk az alagsorból. Nia fokozatosan rájön, hogy az elrablója egy pszichikai gondokkal küzdő férfi, akinek nem ez az első ilyen tette. Niának a férfi múltját megismerve, és az így szerzett információk felhasználásával kell kitörnie ebből a rémálomból.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.