Orten Was The Case

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. november 29. (7 hónapja 2 hete)

Műfaj: Disztópikus, Dráma

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Puzzle, Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Az Orten Was The Case egy egyjátékos, történet-orientált, nyomozós, puzzle kalandjáték időhurok mechanikával. A játékot a nagy sikerű It Takes Two vezető animátora, Oskar Thuresson tervezte, aki Stockholm külvárosaiban nevelkedett, és feltűnő művészeti stílusában a helyi környezet és a graffiti-kultúra is hangsúlyosan jelen van.

Ziggy a fiktív svéd külvárosban, Ortenben ébred, és gyorsan rájön, hogy egy időhurokba került. Minden egyes napot valós időben kell végigélnie, hogy felfedezze a környéke alatt kanyargó ősi barlangok és alagutak évezredes rejtélyeit, és hogy végül megmentse a városát.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Orten Was The Case megjelenés, avagy svédasztal helyett svéd kaland
Hír
7 hónapja 2 hete (2023. november 26.)

Orten Was The Case megjelenés, avagy svédasztal helyett svéd kaland

Mindössze pár nap múlva, egészen pontosan november 29-én érkezik PC-re (Steam és Epic) és konzolokra (Playstation 4 & 5, Xbox Series X|S & One, Nintendo Switch)...