Ori and The Blind Forest

9.5
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2016. április 27. (8 éve 2 hónapja)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Platformer

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Moon Studios

Kiadó: THQ Nordic

Platform: Windows/DOS, Xbox One

Leírás:

Ori a kis fehér lény akkor kel életre amikor a sötétség eluralja a világot. Kuro, az óriásbagoly arra törekszik, hogy mindenáron elpusztítsa Orit, amely az utolsó ártatlan fényforrás a világon. Kis hősünkre hárul a feladat, hogy hősies küzdelemben ismét fénybe hozza a világot, és megtörje a gonosz uralmát. Az Ori and The Blind Forest egy kíméletlenül nehéz platformjáték, amelyben az akció kevésbé van jelen, a részletesen megalkotott pályákon való hibátlan ügyességet kívánó részvétel viszont annál fontosabb. A sötétség erőit nehéz legyőzni, ezért a játék végigvitele emberfeletti türelmet és kitartást kíván meg. A Moon Studios első videojátéka amely lélegzetelállító audiovizuális megoldásaival rögtön belopta magát a játékosok szívébe.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Norbi

Összes értékelése: 40

9.5/10 - Topkategóriás platformer
2017. december. 5.
Borzasztó nehéz és elképesztően gyönyörű platformjáték. Azt hittem megőszülök mire a végére értem. Nagyon átgondolt mind a kezelése, mind a pályák, és csúcsra van járatva szinte minden pillanata. A kihívás sokakat elrettenthet, de érdemes átesni ezen az utazáson mert az Ori and the Blind Forest (nem csak a jelen) generáció egyik legkíválóbb videojátéka.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.