OMORI

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2020. december 25. (3 éve 6 hónapja)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Hibrid - RPG-kaland, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: PixelArt, Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Gamepad

Leírás:

Az OMORI egy japán animációs stílusban készült RPG. Eredetileg egyszemélyes projekt volt, de mára az OMOCAT egy teljes értékű, független stúdió vált az Egyesült Államokban. A játék olyan témákat tartalmaz, amelyek egyes játékosok számára nehezen elviselhetőek lehetnek, mint például a depresszió, a szorongás vagy az öngyilkosság képei. Az OMORI munkálatai 2014-ben kezdődtek, és a játék hivatalosan 2020-ban jelent meg.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.