Noctropolis

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1995. február 16. (29 éve 5 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Krimi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt, PixelArt, Élőszereplős

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Flashpoint Studios

Kiadó: Electronic Arts

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Peter Grey, az átlagos életű könyvbolt tulajdonos nagy rajongója a Darksheer képregényeknek. Darksheer egy szuperhős, de nem abból a fajtából mint mondjuk Batman. Sokkal inkább a leleményességére és a bátorságára támaszkodva iktatja ki ádáz ellenfeleit. Társával Stilettoval együtt védelmezik Noctropolis sötét városát.

Peter egyik este a Darksheer legújabb számát lapozgatja amikor is egy csomagot kap egy futártól. A következő pillanatban arra eszmél, hogy Noctropolis városában van, és ő maga személyesen Darksheer, a város megmentője. Nagy szerencsétlenségére a város 5 legveszélyesebb bűnözője személyes bosszút forral ellene, így rá hárul a feladat, hogy egytől egyig elbánjon velük.

A Noctropolis egy point'n click kalandjáték, amelyben a kézzel rajzolt elemek vegyülnek a digitalizált élő szereplőkkel. A kor egyik érdekes próbálkozása volt, filmes megoldásai miatt sokan megkedvelték akkoriban.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

15 további random ajánlat a '24-es Steam Tavaszi Vásárból
Hír
3 hónapja 3 hete (2024. március 18.)

15 további random ajánlat a '24-es Steam Tavaszi Vásárból

Félútnál tart a Tavaszi Vásár, ezért úgy gondoltuk, ismét ajánlunk tíz játékot a figyelmetekbe - köztük két '24-es megjelenésűt -, amiket érdemes lehet csekkoln...