Nobody Wants to Die

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. július 17. (5 napja 4 órája)

Műfaj: Krimi, Sci-fi

Játékmenet: Fontos döntéses, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Nobody Wants to Die egy disztópikus New Yorkban játszódik 2329-ben. James Karr nyomozót alakítjuk, és futurisztikus kütyüket használunk az idő manipulálására és a bűnügyek megoldására. Célunk a város elitjét gyilkoló személy felkutatása. A neo-noir stílusú kalandjátékot a lengyel Critical Hit Games stúdió fejlesztette. Fő témája az idő manipulálása, valamint a halhatatlanság és a transzhumanizmus kérdései.

Történet
2329-ben az emberiség legyőzte a halált, és az emberi tudatot örökéletűvé tette memória bankok és a testek közötti átvitel lehetősége révén. A halhatatlanság csak pénz kérdése lett, és ez nem jelent problémát a legfelsőbb osztályok számára.
James Karra egy New York-i nyomozó a halálozási osztályról, akit halállal kapcsolatos tapasztalatai egy nem hivatalos ügy felé sodornak. A nyomozó egy sorozatgyilkos nyomába ered, és próbálja elfogni a város elitje ellen elkövetett gyilkosságok elkövetőjét. Egyetlen segítsége Sara Kai, egy fiatal rendőrségi összekötő.

Játékmenet
A Nobody Wants to Die egy nyomozós játék, amelyet FPS nézetben játszunk. A játék mechanikája a nyomozásra összpontosít, beleértve a bizonyítékok keresését és a helyszínek vizsgálatát. Gyakran az erkölcs határán kell egyensúlyoznunk.
A játékmenet kulcseleme Karr eszközeinek használata az egyes bűncselekmények rekonstruálásához. A futurisztikus technológia segítségével átvizsgáljuk az áldozatok testét, és elrejtett bizonyíték után kutatunk. Az idő manipulálásával felfedezzük az események valódi lefolyását, és egyúttal összegyűjtjük azokat a nyomokat, amelyek segítenek megismerni a város és annak leggazdagabb polgárainak titkait.

Technikai jellemzők
A Critical Hit Games stúdió debütáló munkája az Unreal Engine 5 motorra épül. A játékot sötét, fotórealisztikus grafikai kialakítás jellemzi.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

10 perc gameplay a Nobody Wants to Die-ból
Hír
1 hete 1 napja (2024. július 13.)

10 perc gameplay a Nobody Wants to Die-ból

A Nobody Wants To Die különleges és disztópikus világában az embereknek nem kell meghalniuk, hanem a tudatukat átvihetik egy új testbe. Persze csak akkor, ha ki...