Night Book

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. július 22. (2 éve 11 hónapja)

Műfaj: Thriller, Rejtélyes

Játékmenet: Interaktív film

Grafikai stílus: Élőszereplős

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Night Book egy interaktív thriller, amely egy online tolmácsról szól, akit rászednek, hogy olvasson fel egy ősi könyvet, amely egy démont idéz be az otthonába.

Loralyn az éjszakai műszakot távolról, otthonából végzi, élőben tolmácsolja a videóhívásokat angolról franciára és vissza. Épp terhes, férje távol dolgozik, és mentálisan beteg apját ápolja, ezért kétségbeesetten próbálja egyben és biztonságban tartani a családját - de kit hajlandó feláldozni a túlélésért? A vőlegényét, a babát, az apját vagy saját magát?

SZEREPLŐK
Julie Dray – Loralyn
Mark Wingett – Alecis
Kaine Zajaz – Max
Myrian Acharki – Jacqueline
Siwan Morris – Cody
Akie Kotabe – Pearce
Colin Salmon – Vito

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.