Neofeud

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. szeptember 19. (6 éve 9 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Disztópikus

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A Neofeud egy disztopikus cyberpunk kalandjáték, mely sok ötletet merít a Blade Runner világából, de mindezt a Trónok harca politikai intrikájával ötvözi. A játék 1366x768 felbontású, kézzel festett, pixel kaland, melyet egyetlen személy, Christian Miller, készített.

2033-ban járunk. Az emberiség megalkotta a mesterséges intelligenciát. Érző robotokkal van tele a világ, de nem úgy tekintenek rájuk, mint a Terminátor urainkra vagy a szingularitás megmentőire... a tudatos gépek az emberiség nemkívánatos fattyú gyermekei. Néhányuk zseni, akik repülő autókat terveznek, néhányuknak sikerült ellenszert találni egyes rákos megbetegedésekre, vagy feltalálni a teleportálást, de a legtöbbjük (több millió) hibás prototípus -- szellemi fogyatékos, motivációs szempontból kihívásokkal küzdő, bűnre hajlamos robot.

Egy ilyen világban él Karl Carbon, az ex-zsaru, akit becstelenül bocsátották el a coastlandi rendőrségtől, mert megtagadta a parancsot, hogy lelőjenek egy fegyvertelen, érző humanoidot.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.