Myst V: End of Ages

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2005. szeptember 20. (18 éve 9 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Fantasy

Játékmenet: Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click, Billentyűzet (WASD)

Fejlesztő: Cyan Worlds

Kiadó: Ubisoft

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A legutolsó Myst játék immáron újra az eredeti készítők gondozásában. Pár évvel az Uru eseményei után a játéksorozat utolsó fejezetében Atrus, az összekötött könyveknek (portáloknak) hála egyszerre tud a Myst és a Riven világában létezni. Újabb feladat elé állít azonban minket: az Ages 4 világában kell a megfejtésekre rájönnünk, amelyek egy nagy megoldást rejtenek magukban. A Myst ötödik része teljesen real-time 3D renderelt grafikát kapott, amelyben a klasszikus irányítást eldobva most már szabadon mászkálhatunk a világokban.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.